BluseSlettet
Om denne vare
Rosafarvet bomuldsbluse med ny ryg. Et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen på en bluse, samt gøre den lidt mere spændende. Her har jeg indsat et nyt rygstykke. Jeg har dog bibeholdt størrelsen men hvis man ville øge størrelsen kunne man blot indsætte et større rygstykke og et tilsvarende stykke på forsiden. Her har jeg bibeholdt enkeltheden i blusen, fordi det er en meget lækker kraftig bomuld. Jeg har påsyet blonder på ærmerne og nederst på blusen. I nakken har jeg syet en bort således, at blusen også er fin, når den hænger på bøjlen. Brystmål: 102. Længde: 64 cm. På grund af blonderne vil jeg anbefale, at du vasker blusen i en vaskepose og på 30 graders finvask. Svarer til ca. str. 42. Fast pris; med mindre du vælger 5 ting fra min TS butik. I så fald får du den billigste ting GRATIS💸
Næsten som ny
 Pink
 Str. 42
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
95 kr.
14 visninger
2 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 8 dage siden
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.