NederdelAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Denne hvide slipsenederdel startede med at være en jakke. Så blev jakken klippet over på midten, og blev i dette tilfælde til en nederdel, som kan lynes både oppe- og nedefra. Jeg syntes slips er en skøn måde at lave tøj, der oser af glæde. Hvis du er enig, så glæd dig til meget mere tøj fra FieFit Redesign som inkluderer slips på den ene eller den anden måde. Nederdelen er vasket og jeg anbefaler, at den vaskes i vaskepose og på uldprogram idet nogle af slipsene er lavet af silke. Stryg kun de glatte baner og læg et fugtigt viskestykke over slipsene inden de evt. stryges. Livvide 98 cm. Længde 62 og 78 cm. Svarer ca. til en str. 46/48. Fast pris; med mindre du vælger 5 ting fra min TS butik. I så fald får du den billigste ting GRATIS💸
Næsten som ny
 Multi
 Str. 46
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
75 kr.
Køb nu!
2 favoritter  &  198 visninger!
1 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 1 time siden
  • Fri fragt over 500 kr.NYT!
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.