JakkeAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Denne skønne herrejakke, af mærket Bäumler, har jeg "feminiseret" med smukke blonder på revers, lommer, ærmer og nye knapper på ærmerne. To knapper med elastik i front således at du knapper jakken på en måde, så blonden står fint foran. Kvaliteten er en kraftig bomuld. Jakken er ikke foret og egner sig derfor perfekt som sommerjakke. To invendige lommer, som ligeledes er kantet af med en blonde. Brystmål taget under ærmegab: 114 cm. Længde inkl blonde: 82 cm. Fra udvendig skulder på tværs 51 cm. Som på de fleste herrejakker er der skuldervat indsat, men da det ikke fylder så meget, har jeg valgt at lade det sidde. Du kan sagtens vaske den selv men brug en vaskepose af hensyn til blonderne. Du kan både vælge at stryge den eller lade den være "au naturel". Svarer til ca str 44-46. FAST PRIS.
Næsten som ny
 Beige
 Str. 44
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
45 kr.
Køb nu!
2 favoritter  &  117 visninger!
2 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 6 dage siden
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.