StudiebogAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Mikrobiologi 4. Udgave fra ernæring og sundheds studiet 📖 Beskrivelse: Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og i kroppens tarmsystem? Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko. Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Næsten som ny
 Hvid
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
100 kr.
Oprindelig købspris: 600 kr.
Køb nu!
7 favoritter  &  48 visninger
2 år
Sandra H

Sandra H

  • Online 10 timer siden
  • Fri fragt over 350 kr.NYT!
Sælger ud af mine ting, som jeg ikke får brugt så andre kan få glæde af dem 🌸 Bud modtages gerne ved køb af flere ting😄✨ Fri fragt ved køb over 350🤩
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.