SneakersAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
THE ROGER Advantage, er skabt sammen med en forkæmper for en vindende æstetik og er kendetegnet ved sine rene linjer, minimale syninger og ultraglatte mat veganske læder. Selvom du ikke umiddelbart kan se det, vil du mærke de skjulte CloudTec®-elementer, så snart du træder i dem. Det er On-Runnings varemærke fornemmelse af at løbe på skyer, udviklet til den mest komfortable, alsidige sneaker, der nogensinde er lavet. Kombiner dette med det skjulte Speedboard®, og du har energi på eliteniveau hele dagen. Str 46. aldrig brugt, mangler indlæg ind i, kan bruges indlæg fra andre sko eller slet ikke. De er letvægt.
Aldrig brugt
 Hvid
 Str. 46
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
550 kr.
Oprindelig købspris: 1.300 kr.
Køb nu!
2 favoritter  &  112 visninger!
288 d
Danuta F

Danuta F

  • Online 16 minutter siden
Hej alle, jeg sælger min datters, svigerdatters, søns og mit tøj. Alt er velholdt, rent og klar til at brug😊 Det er køber som betaler porto, der er muligt at forhandle flere ting købs rabat. Flere billeder tages ikke, urealistiske bud afvises.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.