New Feet andre sko & støvlerDeaktiveret
Om denne vare
Feminin ballerina fra New Feet, str 37, brugt kun en gang i et par timer, sælges de fantastiske sko på grund af købt for små. Denne lækre ballerina sko er syet i en blanding af glat kalveskind og det patenterede Orthostretch. Det gør skoen fleksibel og særlig velegnet til knyster, hammertæer og bandager. Skindet kan give sig i alle retninger. Skoen kan med det feminine design bruges som hverdagssko og 'gå-i-byen' sko. Skoen lukkes med en velcro-rem, som nemt kan tilpasses individuelle behov. Det gøres ved at klippe remmen i den ønskede længde med en almindelig saks. Skoen har en stor åbning hvilket gør insteppet nemt. Sålen kan naturligvis tages ud og erstattes med en individuelt tilpasset sål. Skoen er forsynet med en X-light ydersål. Denne sål er meget let og fleksibel - det giver en optimal gang.
Næsten som ny
 Sort
 Str. 37
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
600 kr.
Oprindelig købspris: 1.350 kr.
7 favoritter  &  200 visninger!
271 d
Danuta F

Danuta F

  • Online 13 minutter siden
Hej alle, jeg sælger min datters, svigerdatters, søns og mit tøj. Alt er velholdt, rent og klar til at brug😊 Det er køber som betaler porto, der er muligt at forhandle flere ting købs rabat. Flere billeder tages ikke, urealistiske bud afvises.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.