SkønlitteraturAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
***INFO*** • Bogen fås i Hardcover. • Fast pris. • Alle bøger i serien haves. • Flere bøger af samme forfatter. --------------------------------------------- LØFTET (De la Grip #2) Den smukke læge Isobel Sørensen har set det meste. Selv i de mest frygtelige situationer har hun formået at bevare roen, overblikket og sin faglighed. Lige indtil det går op for hende, at hendes hjertebarn, nonprofitorganisationen Medpax, har problemer. Nogen har stoppet pengetilførslen, og det virker som et personligt angreb. Alexander De la Grip, den yngste søn i en af Sveriges mest magtfulde adelige familier, er en umoralsk jetsetprins kendt for to ting: Sit gode udseende og sine mange kvinder. I et forsøg på ikke at skulle konfrontere hverken ensomheden og virkeligheden, tilbringer han sit liv i en tåge af fester, sprut og sex. Men da Alexander møder den iltre, men smukke læge, er han ikke et sekund i tvivl. Isobel skal være hans næste erobring. Koste hvad det vil. LØFTET er en medrivende fortælling om stærke kvinder, hed passion og de hemmeligheder, vi alle gemmer på. Forfatter: Simona Ahrnstedt Miniserien: De la Grip ———————————————— ❤️ Nye bøger hver uge. ❤️ Det største udvalg i kærlighedsromaner. ❤️ Både nye og gamle bøger. ❤️ Mange spændende miniserier. ❤️ Danske og engelske bøger. ❤️ Følg gerne vores shop. ❤️ Altid billig fragt på TS. ❤️ Følg os gerne på Facebook og Instagram. Tags: Kærlighedsromaner, kærlighedsbøger, romance bøger, engelske bøger, BookTok.
God, men brugt
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
50 kr.
Køb nu!
1 favorit  &  15 visninger
1 år
BooksForYou

BooksForYou

  • Online 1 dag siden
Vi er en internet boghandel med bøger indenfor genren romance - med bookish merchandise, decor til boghylderne, fan merchandise og meget andet. Bøger på både dansk og engelsk.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.