Le Creuset til køkkenetSolgt
Om denne vare
Black friday - gratis fragt ved køb over 99kr allerede i dag! Lækker le creuset støbejerns gryde Sandfarvet emalje på indersiden og en lækker rød farve på ydersiden. Gryden er som ny. Få brugsspor på emaljen men med livstidsgaranti de le creuset kan du være sikker på t den har mange års levetid endnu. Husk mulighed for mængde rabat og evt gratis fragt ♥️ Ønsker du at afhente? Så ses vi i Hinnerup! Bor du i en radius af 15 km fra Hinnerup? Jeg leverer gerne mod et depositum på 100 kr. Den passer til ovn, komfur, induktion eller under ovnens grillfunktion. Le Creuset-gryden er en kulinarisk klassiker, som har været elsket af kokke i hele verden i næsten et århundrede. Denne klassiker er perfekt til stuvninger, stege, supper, gryderetter og bagning. Du behøver kun dette ene, ikoniske produkt til alle dine forskellige og mindeværdige måltider, der får tænderne til at løbe i vand.
Næsten som ny
 Rød
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 8382 Hinnerup
699 kr.
Oprindelig købspris: 1.869 kr.
23 favoritter  &  284 visninger!
144 d
Chamma

Chamma

  • Online 1 time siden
  • Fri fragt over 99 kr.NYT!
Gratis fragt ved køb over 99kr Sender indenfor 36 timer efter køb/ oftes efter 16timer. Sælger premium designer brands i Bolig tøj accessories Alle mine annoncer kan afhentes i Hinnerup / Århus N
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.