By Lassen lysestageSolgt
Om denne vare
Lækker sæt i udgået grå farve Standen er som ses på billederne Husk mulighed for mængde rabat og evt gratis fragt ♥️ Ønsker du at afhente? Så ses vi i Hinnerup! Bor du i en radius af 15 km fra Hinnerup? Jeg leverer gerne mod et depositum på 100 kr. Arkitekttegnet Kubus lysestage Skab hygge i dit hjem med den stilrene Kubus-lysestage, som passer til enhver boligstil med sit karakteristiske, geometriske design. Den ikoniske lysestage er designet af Mogens Lassen, som er en af pionererne inden for dansk funktionalisme og internationalt anerkendt for sin karakteristiske arkitektur. Oprindeligt var den forbeholdt hans familie og nærmeste arkitektvenner, men i dag har den opnået status blandt designelskere som et moderne og internationalt designikon. Kubus Lysestagen er fremstillet i grålakeret stål og har plads til fire lys.
Næsten som ny
 Grå
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 8382 Hinnerup
840 kr.
10 favoritter  &  145 visninger!
1 år
Chamma

Chamma

  • Online 13 timer siden
  • Fri fragt over 202 kr.NYT!
gratis fragt over 99kr Sælger premium designerbrands i Bolig-tøj-accessories Åbent over for bud 🫶 Alle mine annoncer kan sendes eller afhentes i Hinnerup / Århus N
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.