One Vintage ringAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Ringe i ægte sølv. Jeg har købt dem i en guldsmed på Vesterbro der ikke eksisterer længere for en årrække tilbage. Jeg ved ikke hvad størrelserne er, men se billeder, for at få en bedre fornemmelse af hvad de måler. Ringen på langefingeren er solgt. Bemærk at den største af ringene(den med sten)er en anelse bøjet og mangler nogle af stenene. Tror dog sagtens man kan omforme den og det har ikke som sådan nogen betydning. Du er velkommen til at prøve dem i Sydhavn (: Sender også gerne. Beklager den lidt ringe kvalitet af billeder - sender gerne flere billeder hvis interesseret! 75 kr pr stk for de store, 65 kr stk for de mere spinkle. Vi kan også sagtens finde på en mer rabat hvis du køber flere samlet!
God, men brugt
 Sølv
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 2450 København SV
65 kr.
Anmod om at købe
9 favoritter  &  164 visninger!
1 år
Müsli L

Müsli L

  • Online 9 timer siden
  • Fri fragt over 500 kr.NYT!
Alle varer kommer fra røg- og dyrefrit hjem. Jeg giver mængderabat og du må gerne komme med (realistiske) bud på annoncerne. Jeg sender med DAO og du er også velkommen til at afhente på Sydhavn st 😊
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.