KitchenAid køkkenmaskineSolgt
Om denne vare
Kun pakket ud. Ikke brugt. Afhentes i Hinnerup eller Århus N. Kan sendes med t’s dao. Omdan din køkkenmaskine til en juicer Husk mulighed for mængde rabat og evt gratis fragt ♥️ Ønsker du at afhente? Så ses vi i Hinnerup! Bor du i en radius af 15 km fra Hinnerup? Jeg leverer gerne mod et depositum på 100 kr. Hvis du prøver at få mere frugt og grønt indenbords på spændende nye måder, så er dette køkkenredskab skabt til dig. Du skal bare sætte det fast på strømfordeleren på din KitchenAid-køkkenmaskine(1) og vupti – så har du din helt egen slowjuicer. Slowjuicere (også kaldet koldpressere eller saftpressere) klemmer og presser ingredienserne langsomt i stedet for at skære dem hurtigt op, som andre juicere gør det. Det betyder mere grundig ekstraktion af højere kvalitet. Det er den nemme måde at klemme lidt ekstra næring ind i din daglige rutine på. Slowjuicer til juice, syltetøj, gelé og meget mere Er du klar til at presse mere ud af livet? KitchenAids slowjuicer bruger en langsom saftpresningsteknologi i to trin for maksimal ekstraktion af næringsstoffer. Brug den til at lave den mest velsmagende juice, puré, cremede syltetøj, jævne saucer og meget mere.
Aldrig brugt
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 8382 Hinnerup
547 kr.
Oprindelig købspris: 2.100 kr.
3 favoritter  &  118 visninger!
88 d
Chamma

Chamma

  • Online 4 timer siden
  • Fri fragt over 99 kr.NYT!
Gratis fragt ved køb over 99kr Sender indenfor 36 timer efter køb/ oftes efter 16timer. Sælger premium designer brands i Bolig tøj accessories Alle mine annoncer kan afhentes i Hinnerup / Århus N
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.