IphoneAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Silikone cover fra Italienske PURO ICON. Puro Icon cover i rosa silikone med blød mikrofiber på indersiden. Cover i elegant italiensk design, der understøtter trådløs opladning. Blødt og beskyttende cover i silikone Mikrofiberforing på indersiden Adgang til alle betjeningsfunktioner Rosa farve Passer til iPhone 12 PRO MAX 🌸🌸 Tyndt og let cover fra Puro, i elegant rosa design. Puro Icon-coveret kombinerer italiensk mode og design med den seneste teknologi. Icon-coverets facon passer perfekt til volumenknapperne, sideknappen og kurverne på din enhed uden at gøre den større eller væsentligt tungere. Silikone med mikrofiberforing Enheden sikres optimalt med en bezel-skærm og kamerabeskyttelse, og den bløde mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte enheden og gøre den moderigtig. Den bløde silikone på ydersiden føles dejlig i hånden, og det elegante og førsteklasses materiale sikrer et godt greb. Du kan lade Icon-coveret sidde på hele tiden, selv når du oplader trådløst. Stødresistent og vaskbar med klud🌸 🌸🌸 De koster 120kr pr stk og jeg har 2 stk liggende 🌸🌸 kom til at købe dem i en forkert model 🤭🙄🫣 Prisen er fast 🌸 (læg mærke til plastik emballagen er intakt og holder fast i coveret)
Helt ny
 Rosa
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
120 kr.
Oprindelig købspris: 200 kr.
Anmod om at købe
14 visninger
72 d
Minou

Minou

  • Online 12 dage siden
  • Fri fragt over 999 kr.NYT!
🌸 Sælger ud af de ting jeg ikke bruger, og enkelte ting er aldrig brugt 🌸 Ikke ryger hjem 🌸 Ingen priser er faste, realistiske bud er derfor velkomne 🌸
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.