Murano vaseAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Kreativitet og italiensk design udgør grundlaget for produktdesign og realisering af hvert Zafferano-produkt. Grundlægger Federico de Majo har altid arbejdet i glasindustrien og startede i sin families Murano glasværk. Takket være hans erfaring med glasfremstilling og hans passion for design skaber Federico de Majo i dag kollektioner, der skiller sig ud på internationalt niveau for originalitet og kreativitet. Zafferano blev født takket være den venetianske designers idé om at udvikle italienske produkter, der ledsager og fremhæver det talent, der har gjort det muligt for vores land at opnå international berømmelse inden for sofistikeret design, vinproduktion og haute cuisine. I dag designer Federico de Majo produkter til Zafferano, omsætter sin erfaring i praksis og er nøje opmærksom på at forske i og udvikle nye former og anvendelser. Med sin erfaring opnået gennem årene sammen med dygtige glasmagere og sin passion for glas og design, har Federico de Majo skabt kollektioner, der hurtigt har markeret sig internationalt på grund af deres originalitet og de involverede innovative teknikker. Ydermere, takket være denne arv af ekspertise inden for design, er virksomheden i stand til at imødekomme krav om specialfremstillede produkter, tilpasse sine katalogprodukter i henhold til de specifikationer og æstetiske detaljer, der kræves.
Næsten som ny
 Blå
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
350 kr.
Køb nu!
4 favoritter  &  101 visninger!
226 d
frederik10

frederik10

  • Online 8 timer siden
  • Fri fragt over 1.000 kr.NYT!
På min profil vil du ofte se Hale Bob kjoler, Baum und Pferdgarten frakker, Johnny Was frakker/kimono samt tøj fra det italienske mærke Twin-Set. Ofte er mit tøj i silke og gerne farverigt og i boheme stil. God fornøjelse!!
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.