Nike sneakersAktivér
Om denne vare
Sælger disse mega fede og super behagelige Nike Air 200 sneakers i hvid med lysegrå ruskind, lyseblåt læder og gult stof. 👟🩵💛🤍 Jeg har fået så mange komplimenter for dem og er ærgerlig over at jeg desværre ikke længere kan passe dem, da jeg har fået bredere fødder. De er angivet med standen god men brugt da der er tegn på slid fx ved hælen hvor du glider foden ned i, og foran på højre sko, og lidt pletter på det gule for. Se billeder. De er blevet passet godt på og er blevet professionelt renset inden salg og de har stadig et par sæsoner i sig. 😊 Obs: der ligger et specialfremstillet indlæg i, som giver god støtte til svangen og hælen. Hvis du ikke ønsker at bruge det, skal du selv lægge en anden sål i.
God, men brugt
 Hvid
 Str. 40
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 2400 København NV
199 kr.
Oprindelig købspris: 1.200 kr.
7 favoritter  &  86 visninger
97 d
wcamillaatzen

wcamillaatzen

  • Online 1 dag siden
  • Fri fragt over 500 kr.NYT!
Man er altid velkommen til at komme og afhente og prøve i København NV v. Bispebjerg Kirkegård. 😊 ☀ Tøjet vaskes parfumefrit og kommer fra et røgfrit hjem. Sælges som udgangspunkt gennem TS med DAO.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.