Georg Jensen kandeAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Beskrivelse: Den kande er en ny udgave af det klassiske design. Denne er i farvestrålende blå. Den har en mat og glat finish. Kanden er ikke egnet til opvaskemaskine. Den er aldrig brugt, kun taget ud af æsken for at tage billeder. Jeg har modtaget den i gave. Brand: Georg Jensen Størrelse: 0,75 L Design: Henning Koppel, The Henning Koppel Collection Farve: Iconic blue, mørkeblå, mørke blå, kongeblå Nypris: 1.499 kr Materiale: Stainless steel, coated // rustfrit stål Style: Pitcher iconic blue 0,75L // Art no 10020341 // 5713275243762 // Mål Højde: 24,8cm Volume: 0.75 liter Klik på Køb nu knappen og køb med det samme. Hvis der er mere på min profil du ønsker at købe med, tilføjer du blot det. Mine annoncer er delt op i kategorier, dvs. alle items er samlet hver for sig på profilen. Scrol og se alle ting i shoppen. Klik på billedet og forstør det. Du er velkommen til at afhente på min adresse i Hillerød.
Helt ny
 Mørkeblå
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 3400 Hillerød
1.000 kr.
Oprindelig købspris: 1.499 kr.
Køb nu!
19 favoritter  &  84 visninger
50 d
sophiea

sophiea

  • Online 38 minutter siden
Hurtig handel ➡️ Klik på Køb nu 🔜 Sender m DAO/afhent i Hillerød Ø ⛔ 🐩/🐈 & ikke-ryger Annoncerne er samlet ↕️ Scrol. Find det du søger 👕👚👗🧥👖👙XS-L➕👠👢36-37➕🎒👜➕📿💍➕🎾🏋🚲➕🧤🧣👒➕💄💅➕📚➕home
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.