Louis Vuitton weekendtaskeAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Smuk Louis Vuitton Keepall Bandouliere 50 til salg. ✅ Denne taske er en klassisk model fra Louis Vuitton og er fremstillet af førsteklasses læder. 💼 Tasken er udstyret med den karakteristiske Louis Vuitton-lås, der tilfører en ekstra dimension til designet. De faste håndtag er både smukke og funktionelle. 🌺 Louis Vuitton Keepall 50 er anerkendt for sin populære og rummelige hovedlomme, der giver dig rigelig plads til dine nødvendigheder på en weekendtur eller rejse. Tasken er lavet af blødt og slidstærkt læder af høj kvalitet. 💫 Denne Keepall fremstår i en pæn stand, og almindelige slidte spor, der naturligt opstår ved brug, er til stede, hvilket er typisk for Keepall-modeller. Tasken er fri for fejl eller mangler. 🙌 Standen på tasken svarer til det, der vises på billederne. 😊 Kvittering medfølger som dokumentation. 🧾 Prisen er åben for forhandling. 💸 Afstanden kan overvindes ved enten afhentning eller forsendelse, alt efter præference. 📦
God, men brugt
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
5.300 kr.
Køb nu!
47 favoritter  &  494 visninger!
70 d
Topmaerker

Topmaerker

  • Online 12 timer siden
  • Fri fragt over 0 kr.NYT!
Hos Topmaerker sælger vi brugte luksusmærketasker, der tilbyder autentiske produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Shop hos os i dag og opdag skønheden og værdien af brugte luksustasker.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.