RenseproduktAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Make P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil 210 ml. TRENDSALES LUKKER 10. SEPTEMBER 2024 - KØB FØR DET ER FOR SENT!!!!!!! 🥲🙏🏻🌸 K beauty Dette er en let, men yderst effektiv olierens, der dybderenser huden. Den er blevet klinisk testet til at rense og fjerne hele 32% af hudorme efter en enkelt brug. En blid og kraftfuld formulering af planteekstraktolier, der arbejder sammen om at fjerne snavs og andre urenheder, såsom makeup og andre produkter. Indeholder ingrediensen Boswellia Carterii Sap som er kendt for sin afslappende og beroligende effekt. Formuleret med kun 14 ingredienser, hvilket gør den blid og velegnet selv til følsom hud. Helt fri for mineralolier og syntetiske duftstoffer, dog kan en svag duft fra produktets naturlige ingredienser være til stede.
Helt ny
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
125 kr.
Køb nu!
2 favoritter  &  4 visninger
3 d
faslel

faslel

  • Online 1 time siden
🛍️ Shop med nye/ubrugte beauty produkter i rejse/full size. 💋💄TRENDSALES LUKKER!!!! - Køb inden det er for sent (10.09.24)!! 🌱🌷
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.