BluseSlettet
Om denne vare
Fra S og enkel bluse til M og sjov. Et eksempel på en hvid bluse som er blevet 1-2 numre større. Den hvide bluse danner bunden, og så har jeg tilføjet dele fra en anden bluse, som danner kant på den hvide bluse. Den hvide bluse er klippet op fortil, og isat en lynlås, som matcher i farven til det stof jeg har brugt som kant. Ryggen er ligeledes udvidet med det samme stof. Desuden har jeg isyet en blondebort i siderne, som gør blusen en anelse gennemsigtig her. Kraven er flettet af 3 lange stykker af det stof, der danner kant, og lukket med en sjov knap. Materiale: Bomuld, viscose. Brystvidde: 100 cm. Længde: 65 cm. Svarer til ca. str. 42. Fast pris; med mindre du vælger 5 ting fra min TS butik. I så fald får du den billigste ting GRATIS💸
Næsten som ny
 Hvid
 Str. M
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
95 kr.
25 visninger
2 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 2 dage siden
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.