NederdelSlettet
Om denne vare
Nederdel af møbelstof. Denne nederdel er lavet af to forskellige stykker møbelstof, som er syet sammen. Foret er hentet fra en anden nederdel. Nederdelen har en blå lynlås i venstre side, der åbnes ovenfra og en orange slidslynlås i højre side der åbnes nedefra. Jeg har forvasket nederdelen på 30 grader finvask, og den vil derfor ikke ændre facon. Husk at lyne begge lynlåse inden vask og for at skåne det øvrige tøj af hensyn til netop lynlåsene, anbefaler jeg, at du vasker nederdelen i en vaskepose. Taljemål: 92 cm. Lår/ca. midt på nederdelen måler den: 106 cm. Længde: 49 cm. Svarer ca. til en str. 44. Fast pris; med mindre du vælger 5 ting fra min TS butik. I så fald får du den billigste ting GRATIS💸
Næsten som ny
 Multi
 Str. 44
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
115 kr.
27 visninger
2 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 1 dag siden
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.