3/4 langeAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Jeg startede med et par helt almindelige og enkle piratbukser i 100% kraftigt bomuld. Så klipppede det nederste af buksebenene af. En lækker blonde fra en hvid sommerkjole blev påsyet og for at kante af mod buksen satte jeg en anden smal blonde henover. Den samme blonde blev påsyet lommerne. Lommerne lukkes med en lille velcro firkant. Bukserne har elastik i livet og mulighed for at sætte en snøre i, hvis man syntes det er nødvendigt. Selvom det er 100% bomuld anbefaler jeg, at du vasker bukserne i en vaskepose og på 30 grader, af hensyn til blonderne. Når elastiken i livet er stram måler den 64 cm. Udtrukket måler livviden 90 cm. Hofterne måler 104 cm. Bukserne er 71 cm lange inkl. blonde. Svarer ca. til str. 34/S. FAST PRIS.
Næsten som ny
 Beige
 Str. 34
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
45 kr.
Køb nu!
14 favoritter  &  139 visninger!
2 år
Janeth S

Janeth S

  • Online 3 dage siden
Velkommen til genbrug og mine egne Redesigns i min lille TS-butik. Ved køb af 5 ting får du den billigste GRATIS💸 Find masser GDS/DIY inspiration, workshops mm på www.fiefit.dk (Also in english).
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.