Lé Mosch hårpyntAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Heaven hårklemme i Marmor Sunrise. Varenr.: 2622481 | GTIN 5714441107024. Hårklemmen måler 8,5 cm. i bredden. Der tages ikke mod bud/byttes ikke/ingen retur. Læs mere om Heaven hårklemme i Marmor Sunrise LÉ MOSCH elsker gode og lækre hårklemmer som sidder godt i håret og sætter en ære i at have den bedste kvalitet, i en masse skønne farver. Vi udvælger farverne nøje, og forsøger at ramme tidens farve-palette. Heaven hårklemme i Marmor Sunrise har en rigtig god størrelse, der passer til forskellige hårtykkelser, afhængig af om du vil sætte hele eller dele af håret op. Den kan også holde en knold på plads, på en dekorativ måde. Brug Heaven hårklemme i Marmor Sunrise til hverdag og fest. Det er en super god hårklemme uanset om du bare skal have håret væk så du kan rense ansigtet, eller om du skal have en lækker frisure og afsted ud i byen!
Helt ny
 Guld
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 2791 Dragør
40 kr.
Oprindelig købspris: 120 kr.
Køb nu!
15 favoritter  &  118 visninger!
361 d
svanekarina

svanekarina

  • Online 1 time siden
  • Fri fragt over 1.000 kr.NYT!
Her finder du kvalitetstøj og mærke varer i str. 42/44 og sko i str. 38,5/39, flere nye eller ubrugt. Sendes hurtigt. ikke ryger/ingen dyr. Der ikke tages mod bud, byttes og returneres ikke. (ingen mulighed for personlig prøvning)
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.