Carhartt bukserAktivér
Om denne vare
Vintage Carhartt bukser Bukserne er størrelse 32/30 og modellen er 185 cm høj. Standen er god, men brugt. Prisen er fast. Vær opmærksom på, at det meste vintage Carhartt har en lang historie bag sig, og derfor kan mindre fejl, patina og almindeligt slid forekomme. Vi stræber efter at tage repræsentative billeder af tøjets tilstand - og hvis det er muligt, så finder du også et fitpic. Vi har desværre ikke mulighed for at tage flere billeder af varerne. Vi opfordrer dig til nøje at vurdere billeder for at danne et realistisk indtryk af varen. Tak for din forståelse. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os! 83
God, men brugt
 Beige
 W32/L30
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 8000 Aarhus C
265 kr.
21 favoritter  &  597 visninger!
1 år
Thrift Studio

Thrift Studio

  • Online 13 minutter siden
Velkommen til Thrift Studio! Få billig fragt og returret på Thriftstudio.dk! Brands som: Carhartt, Nike, Dickies m. mere Shoppen opdateres løbende med nye styles, så følg endelig med på profilen.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.