Louis Vuitton weekendtaskeDeaktiveret
Om denne vare
Brand: Louis vuitton Style: Keepall Type: Duffle bag Color: Brown Material: Canvas Macbook friendly: Yes Height: 31 cm. Length: 50 cm. Width: 23 cm. Condition: Very Good SKU LBD2275225 Flere billeder af tasken: https://collectorscage.com/products/keepall-brown-canvas-duffle-bag-lbd2275225 💕Ofte stillede spørgsmål💕 Q1: Hvor kan jeg kontakte jer? A1: Du er meget velkommen til at skrive på på Instagram @CollectorsCage hvis du har spørgsmål. Q2: Er tasken ægte? A2: Ja - vi giver en livstidsgaranti på, at alle tasker er ægte. Du får et autenticitetsbevis med til dit køb med taskens serienummer. 👜 Q3: Tager i imod bud? A3: Nej - vi har valgt at køre med faste lave priser, fremfor at køre med rabatkampagner og bud. På langt de fleste af vores varer, er vi den billigste udbyder på markedet.
Næsten som ny
 Brun
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
7.000 kr.
17 favoritter  &  21 visninger
1 år
[Collector’s Cage]

[Collector’s Cage]

  • Online 8 dage siden
  • Fri fragt over 0 kr.NYT!
💞 OP TIL 50% FRA ORIGINALE PRISER💞 🌸Der medfølger et autenticitetsbevis til hver taske✔ 💌Kontakt os endelig ved spørgsmål og henvendelser💌
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.