Gucci parfumeAktivér
Om denne vare
Ny og uåbnet. Fast pris Gucci Guilty Pour Homme Cologne EDT 50 ml BESKRIVELSE Gucci Guilty Pour Homme Cologne EDT er en super opløftende og maskulin duft, der ikke kan andet end at bringe et smil frem på læben og få dig til at stråle af sommer og sol. Den er beriget med noter fra blandt andet enebær, bergamot, rosmarin, heliotrop, viol, forførende patchouli, varmt træ og moskus. Når disse kombineres kommer der en duft ud til manden der er sprængfyldt med energi og godt humør, og som godt kan lide at sprede sin gode karma til alle der er i nærheden af ham. Et musthave til manden med sans for humor og som gerne vil dufte ren og frisk hele dagen, uanset hvilke udfordringer han møder på sin vej.
Helt ny
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 4672 Klippinge
305 kr.
Oprindelig købspris: 590 kr.
12 favoritter  &  146 visninger!
1 år
Camilla A

Camilla A

  • Online 2 timer siden
  • Fri fragt over 750 kr.NYT!
Sælger ud af familiens overskud, så der er meget blandet. Kan også efter aftale, mødes mellem Kbh Ø / Søborg / Valby - Stevns. Bornholm er også en mulighed at mødes. Kig ind ♥️
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.