Skøn Skincare andetAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
Skøn Skincare Vinder af årets danske BEAUTY produkt 2023. Bodyscrub, som aldrig er brugt og ansigtsscrub, som kun er prøvet en lille smule. Sælges samlet for 300 kr. Nypris 478 kr. Eksfolierende ansigt og kropspeeling sæt med kvartskrystaller som virker hudfornyende. En eksklusiv og cremet peeling som skånsomt fjerner de døde hudceller i ansigt og på krop. Behandlingen blødgør og optimerer hudens fornyelsesproces. Eksfolierende ansigt og kropspeeling sæt med kvartskrystaller som virker hudfornyende. En eksklusiv og cremet peeling som skånsomt fjerner de døde hudceller i ansigt og på krop. Behandlingen blødgør og optimerer hudens fornyelsesproces. · Eliminerer små knopper, tør hud og renser hudens porer · Virker hudfornyende og tilfører fløjlseffekt til ansigt og krop · Øger optagelsen af øvrige hudplejeprodukter · 100% vegansk · Parfumefri
Aldrig brugt
 Army-grøn
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Sælger ønsker ikke afhentning
130 kr.
Køb nu!
8 favoritter  &  109 visninger!
292 d
Sine G

Sine G

  • Online 7 timer siden
  • Fri fragt over 500 kr.NYT!
Velkommen til min lille shop. Jeg sælger primært tøj i str. S og sko/støvler i str 37-38. Jeg foretrækker forsendelse via DAO og sender typisk inden for 2-4 dage.
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.