Trådløs højtalerAktivérGemFå notifikationer
Om denne vare
INCL gavekort på 200 til Sackit Rock 100 giver dig lækker lyd hvor som helst og når som helst, og med 20 timers spilletid på en enkelt opladning er du klar at udrette hverdagens formål med fuldt fokus. Go 250 er en let transportabel Bluetooth højtaler, som kombinerer lækkert design, kvalitet, god lyd og den ultimative frihed. Man tror næsten ikke sine egne ører første gang man hører Go 250 spille. Hvem vidste en så lille og kompakt højtaler, kunne spille så højt og klart? Charge 50 er en lille, men kraftfuld trådløs oplader med 15W Qi-certificeret fast charge. Kombineret med det smarte danske design giver Charge 50 dig en pålidelig, hurtigt og elegant måde at oplade dine Rock 100, Go 250 Care og din smartphone på. Gift Set - Home Office Plus Vil du forkæle en du holder af med den ultimative opgradering til hjemmekontoret? Så er Gift Set: Home Office Plus det perfekte valg for dig og din kære. Her får du nemlig mere i gaveæsken end normalt! Gaveæsken indeholder tre essentielle arbejdsværktøjer til hjemmekontoret, nemlig Rock 100, Go 250 Care og Charge 50, som bidrager til en strømlinet arbejdsproces.
Helt ny
Sådan får du varen
Forsendelse ikke mulig
Afhent nær 9690 Fjerritslev
450 kr.
Oprindelig købspris: 1.849 kr.
Køb nu!
4 favoritter  &  100 visninger!
194 d
jydeline

jydeline

  • Online 7 timer siden
  • Fri fragt over 750 kr.NYT!
NYE og ægte produkter, :D Ved køb af FLERE varer gives rabat. SKAMBUD besvares IKKE Varerne kan hentes i Fjerritslev eller sendes
For at beskytte dine betalinger, anbefaler vi at du aldrig overfører penge udenom Trendsales' hjemmeside eller app. Læs mere om vores sikre transaktioner.